Despre noi

Activam in acest domeniu de inchirieri auto iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de rent a car in Timisoara si pastrand un raport calitate pret adecvat.

Va punem la dispozitie un parc de masini, autoturisme si microbuze marcile cele mai populare precum Chevrolet, Fiat, Hyundai, Opel, Renault si Ford de clasa mica, medie si mare adaptate nevoilor si necesitatilor fiecarui client, masini intretinute si dotate cu accesoriile necesare, trusa medicala de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta avertizoare reflectorizanta iar ca extraoptiuni va oferim scaun de copil, navigator GPS sau portbagaj suplimentar montat pe masina.

Masinile pot fii predate in aeroportul international Traian Vuia din Timisoara sau aeroportul din Arad cat si pe raza oraselor Timisoara si Arad. Preturile masinilor variaza in functie de sezon, numarul de zile de inchiriere si in functie de tipul masinii inchiriate.

Clientii fideli beneficiaza de anumite gratuitati, kilometri nelimitati sau accesorii gratuite. Indiferent daca sunteti cetatean roman sau strain, persoana fizica sau juridica, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru Dumneavoastra. MVM Auto Timisoara inseamna rent a car pentru orice buzunar.

 

Important

Firma noastra isi rezerva dreptul de asi selecta clientii, iar preturile afisate pot varia in functie de sezon – cu o marja de 30% pozitiva in timpul sezonului sau 30% negativa in timpul extra sezonului.

Perioada minima de inchiriere este de 4 zile.
Pentru inchirieri pe perioade mai mari de 30 de zile, preturile sunt negociabile.

inchiriere auto
servicii inchiriat masini